De actiecommissie vervult een belangrijke rol binnen Arbori. De actie betekent letterlijk actie!, waar iedereen geniet, zijn wij het brein erachter. Wij bedenken en organiseren de feesten en activiteiten binnen Arbori.

Lees meer...

Wij geven het bestuur gevraagd en ongevraagd advies, denken mee over de serieuze kant van de vereniging en begeleiden onder andere ieder jaar de bestuurswissel. Ook denken wij mee over het beleidsplan en helpen de vice-voorzitter bij het opstellen van het Stappenplan.

Lees meer...

De mensen die een soosavond voorzien van de nodige beats! Van Rammstein tot Tiësto, van Luna tot Normaal! We pump up the beat! We shake up the place! We blow off the roof! We bring you the bass!

Lees meer...

Deze commissie maakt de foto’s van alle activiteiten. Door ze daarna op de site te zetten kan iedereen terug kijken hoe hun avond was!

Lees meer...

Wij onderhouden de site en houden m up to date!

Lees meer...

De introductiecommissie bestaat uit een enthousiaste groep eerstejaars die het leuk vindt om zelf de intro te organiseren. Door de commissie leer je een hoop van organisatie. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Lees meer...

Wij zijn de kascie, de commissie die advies uitbrengt over alle financiele vragen binnen de vereniging.

Lees meer...

De LvL-comissie is de commissie voor alle activiteiten en contacten met de leden voor het leven van Arboricultura. Nadat je bent afgestudeerd wordt je natuurlijk Lid voor het Leven, zodat je voor de rest van je leven kan genieten van Arboricultura!

Lees meer...

De Promotiecommissie is de commissie die alle posters maakt en dus ervoor zorgt dat er veel mensen op de activiteiten af komen. Ook wordt er gedacht over nieuwe vormen van promotie maken.

Lees meer...

De sponsorcommissie beheert en controleert alles dat met met externe bedrijven te maken heeft.
Het gaat hierbij om zowel het werven als behouden van sponsoren en de controle op de verplichtingen die uit de contracten voortvloeien.
De hoofddoelstelling hierbij is het creëren van meerwaarde voor de leden en de sponsoren.

Lees meer...

Wij zetten ons in als commissie om het leren leuker én gemakkelijker te maken. 

Lees meer...

De Tapperscommissie zorgt ervoor dat er op soosavonden en feesten altijd mensen achter de bar staan die ervoor zorgen dat jullie je biertje(s) kunnen blijven drinken.

Lees meer...

Wij gaan als professionele journalisten op pad om voor jullie de prachtigste en de sappigste verhalen boven water te halen. Uit deze verhalen ontstaat het beste blad van Nederland: De Trans!

Lees meer...