LVL.jpgLvL commissie


Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Carpe Noctem!

Beste leden, waarde Gaîten! Eindelijk heeft Arboricultura haar zetel in het stedelijke Arnhemse bemachtigd. Gefeliciteerd! Maar zoals de wijze voorman van de band Pater Moeskroen jaren geleden al scandeerde in het oh zo bekende nummer Roodkapje; “……. de stad is vol gevaren….!” Vol gevaren inderdaad! En grote uitdagingen, hufterige of gezellige concollega’s en ander volk. Een spannende tijd en een grote uitdaging. Zeker de eerste jaren om Arboricultura op de Arnhemse kaart te zetten en een toonaangevende studentenvereniging van de binnenstad te worden en de trots hoog te houden! Wat de eerder genoemde voorman in een ander nummer stelde zou nu we in de stad huizen een nieuwe stelregel moeten worden voor ieder lid; namelijk Pluk de nacht! of te wel, in studententermen; Carpe Noctem! Een van de betere mogelijkheden in de stad in tegenstelling tot Velp!

Wij als LvL-commissie dragen ons eigen steentje bij. Samen met de bijna 600 Leden voor het Leven van Arboricultura zullen we regelmatig een vrijdagavondje in de soos aan de bar doorbrengen. De oudere generaties uiteraard wat minder snel dan de jongere, maar gezellig is het altijd! Om deze avonden iedere keer tot een succes te maken verzorgen wij als commissie de nodige activiteiten en diners. Voor komend jaar staan onder andere een excursie naar Emscherpark (DL) en een bezoek aan een brouwerij op het programma, naast uiteraard de jaarlijkse zaken zoals de BBQ en veiling, de intro-LvL-zaterdag en de verjaardag op 3 december.

Verder staan wij natuurlijk voor een uitgebreid netwerk in en rondom het werkveld van alle Larensteiners. Uiteraard onontbeerlijk voor de betere stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacatures. Dus voor iedereen die binnenkort op stage moet of wellicht al is afgestudeerd, sluit je aan bij Arboricultura voor de rest van je leven en geniet er minstens net zo lang van!