Voor de echte die-hards is er het Intro-weekend. Dit weekend sluit aan op de Intro-week, en betekent nog meer plezier! Tijdens dit weekend wordt er vanalles georganiseerd, van spelletjes tot bomen zagen en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om af en toe een biertje te drinken.

Dus wil je je Intro-week in stijl afsluiten ga dan mee op Intro-Weekend!

“Het studentenleven is kort, dat van Arboricultura is eeuwig”

Arboricultura, of door leden genoemd Arbori, is de oudste HBO studentenvereniging van Nederland en de grootste studentenvereniging van Arnhem en omstreken. Er kunnen pagina’s gevuld worden over wat Arbori is, maar kort en bondig proberen we het hier toch duidelijk te maken!

Arboricultura betekent “het in het cultuur brengen van bomen” en is opgericht te Boskoop in 1908, waar in die tijd de Rijkstuinbouwschool gesitueerd was. Na omzwervingen kwam Arbori mee met de studierichting Tuin- en Landschapsinrichting naar Velp, bij Hogeschool Van Hall Larenstein. Dit als stukje geschiedenis, maar wat ís Arbori nu, wat maakt Arbori anders dan andere studentenverenigingen?

Lees meer...

Kom je dit jaar studeren op Larenstein en heb je nog geen kamer? Geen nood, wij helpen je graag! Zo nu en dan komen er een aantal kamers vrij in de studentenhuizen 'van' Arbori. Ben je op zoek naar een kamer? Stuur dan snel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan wordt je zo snel mogelijk geholpen om een kamer te vinden.

Er zitten natuurlijk een paar voordelen aan thuis wonen; je was wordt gedaan en er wordt elke dag voor je gekookt etc. Op kamers wonen heeft daarentegen ook een hoop voordelen! Zo kan je zelf bepalen hoe laat je opstaat, thuis komt en wat je gaat eten of wat niet.
Op kamers wonen betekent dus erg veel plezier; samen eten/barbecuen, stappen en sporten, maar ook samen tot diep in de nacht studeren voor die ene ontwerpopdracht of samen planten leren in de tuin. Je kan namelijk bijzonder veel leren van je medestudenten en niets is leuker dan je volledig in het studentenleven te storten!

Omdat Larenstein dit jaar geen extra hulp meer biedt met huisvesting zal Arbori je zoveel mogelijk proberen te helpen met het vinden van jouw kamer.

 

Introductieweek 2019: Funfair of Madness

Welkom op de pagina van de introductiecommissie! Op deze pagina vind je alle informatie betreffende de komende introductieweek, van 26 augustus tot en met 30 Augustus. Wij gaan jullie dit jaar een fantastische introductieweek bezorgen! Het thema van de onze introductieweek dit jaar is Funfair of Madness. Het studentenleven is één grote kermis, dat gaan je deze introductieweek beleven! Deze week zal een rollercoaster aan ervaringen worden. Je leert je medestudenten en Velp kennen, je wordt wegwijs in de school en we nemen je mee naar onze Soos in hartje Arnhem zodat je met het echte studentenleven kennis kan maken. Een betere start van je studententijd is er niet!

Heb je aan het eind van deze week nog niet genoeg van alle feesten en nieuwe ervaringen? Ga dan met ons mee op introductieweekend van 30 augustus tot en met zondag 1 september en leer Arboricultura en haar leden nog beter kennen! Tijdens dit weekend zullen ook onze Leden voor het Leven in grote getale aanwezig zijn, zij kunnen je alles vertellen over de vereniging en wat we te bieden hebben. Begin meteen met het opbouwen van je netwerk en profiteer daarvan tijdens je studie!

 

Wie zijn wij?
Een korte introductie over onszelf. Wij zijn de introductiecommissie van studentenvereniging Arboricultura, ook wel de intronen genoemd. Wij zijn negen eerstejaars studenten en twee ouderejaars studenten van verschillende opleidingen aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Allemaal hebben we het afgelopen jaar zelf de introductieweek meegemaakt, wij vonden dit zo leuk dat we het dit jaar nóg een keer mee willen maken. Daarom organiseren wij de introductieweek en gaan we met zijn allen een onvergetelijke week neerzetten. Tijdens de introductieweek kunnen wij je alles vertellen over de vereniging en je opleiding. Ook na de introductieweek staan wij voor je klaar om je op weg te helpen en er zo voor te zorgen dat je een onvergetelijke studententijd beleefd!


Tot Soos, tot intro!

De introductiecommissie 2019
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de hoogte blijven van de introductiecommissie? 
Voeg ons toe op Snapchat: @geitstudent

Volg ons op Instagram: sv.arboricultura_introweek

Volg ons op facebook: SvArboricultura

 

Kamer nodig? We helpen je graag! Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De introductiecommissie, gezamenlijk met beide besturen.