Introductieweek

Introductieweek 2019: Funfair of Madness
Welkom op de pagina van de introductiecommissie! Op deze pagina vind je alle informatie betreffende de komende introductieweek, van 26 augustus tot en met 30 Augustus. Wij gaan jullie dit jaar een fantastische introductieweek bezorgen! Het thema van de onze introductieweek dit jaar is Funfair of Madness. Het studentenleven is één grote kermis, dat gaan je deze introductieweek beleven! Deze week zal een rollercoaster aan ervaringen worden. Je leert je medestudenten en Velp kennen, je wordt wegwijs in de school en we nemen je mee naar onze Soos in hartje Arnhem zodat je met het echte studentenleven kennis kan maken. Een betere start van je studententijd is er niet!

Heb je aan het eind van deze week nog niet genoeg van alle feesten en nieuwe ervaringen? Ga dan met ons mee op introductieweekend van 30 augustus tot en met zondag 1 september en leer Arboricultura en haar leden nog beter kennen! Tijdens dit weekend zullen ook onze Leden voor het Leven in grote getale aanwezig zijn, zij kunnen je alles vertellen over de vereniging en wat we te bieden hebben. Begin meteen met het opbouwen van je netwerk en profiteer daarvan tijdens je studie!

 

Wie zijn wij?
Een korte introductie over onszelf. Wij zijn de introductiecommissie van studentenvereniging Arboricultura, ook wel de intronen genoemd. Wij zijn negen eerstejaars studenten en twee ouderejaars studenten van verschillende opleidingen aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Allemaal hebben we het afgelopen jaar zelf de introductieweek meegemaakt, wij vonden dit zo leuk dat we het dit jaar nóg een keer mee willen maken. Daarom organiseren wij de introductieweek en gaan we met zijn allen een onvergetelijke week neerzetten. Tijdens de introductieweek kunnen wij je alles vertellen over de vereniging en je opleiding. Ook na de introductieweek staan wij voor je klaar om je op weg te helpen en er zo voor te zorgen dat je een onvergetelijke studententijd beleefd!

Tot Soos, tot intro!

De introductiecommissie 2019
Contact: intro@arboricultura.nl

 

Op de hoogte blijven van de introductiecommissie?
Voeg ons toe op Snapchat: @geitstudent

Volg ons op Instagram: sv.arboricultura_introweek

Volg ons op facebook: SvArboricultura

 

Kamer nodig? We helpen je graag! Mail naar: kamers@arboricultura.nl

Comments are closed.