Arbori Studentenhuis Animal House Irene

In het bruisend hart van Velp-Zuid, is het nog bruisender Animal House Irene gelegen. Ook wel bekent onder de naam AHI, kortweg Animal. Na vele functies te hebben vervuld als onder andere boerderij en ouderenpension, wonen hier al decennia lang studenten.

De ruige verhalen uit het verleden ten spijt, wij schieten geen konijnen vanuit onze kamers op straat dood en laten ook geen escort service door de straten schalmen. Na dat turbulente verleden heeft de huisbaas destijds iedereen eruit geschopt en wie kwamen er daarvoor terug? Nou, dat weten wij ook niet precies, maar op dit moment is Animal op en top een Arbori huis, die aan 17 Gaîtjes onderdak biedt.

Er doen zich de wildste verhalen de ronde over Animal, maar ondanks dat er meestal wel ergens een biertje of koffie voor je klaar staat, word hier ook hard gestudeerd. Zoals ieder jaar vind er in oktober het bruisende huisfeest plaats, wij zijn nu al benieuwd naar het aankomende huisfeest. Naast dit jaarlijks terugkerende feest, vinden er ook genoeg spontane feestjes plaats!


Het huis in cijfers:
- Waarschijnlijk om en nabij 20 koelkasten. Af ten toe zwerft er een onontdekt exemplaar rond, of valt er zo nu en dan eentje van het balkon.
- Ca. 18 tv’s; sommige zo analoog dat een bamboestok niet eens werkt als afstandsbediening, waarbij de zenders verandert moeten worden met een schuif i.p.v. met knoppen, anderen zo hip dat ze nog net geen touchscreen hebben en geconnect zijn met je smartphone;
- 2 konijn
- 18 vissen
- 1 axolotl
- 1 valkparkiet
- 2 keukens
- 2 douches
- 3 toiletten
- 3 oktober is het huis 108 jaar
- 1 tap
- 2 moestuinen
- 1 palmboom
- 231,73 30*30 tegels

 

Tot soos! Tot op Animal!

Jamie, Renske, Nick H., Marieke de G., Bernard, Jeroen, Nicolien, Esther, Cees, Pim van der V., Herwin, Lucky G., Marieke M., Bas de W., Simone, Evelien, Wessel Z!