ZP42.jpg

Een stukje over ZP42 kan natuurlijk niet ontbreken. Deze imposante monumentale villa aan het spoor is al jaren het kopstuk van Arboricultura. ZP42 dankt haar naam aan de straat waar zij in staat; de Zuider Parallelweg, nummer 42. In deze straat word ze vooral gekenmerkt door haar rustieke uitstraling en haar gezellige, sociale en rumoerige innerlijk. Uiteraard zijn alle vijftien bewoners lid en dicht betrokken bij Arbori, waardoor verschillende verenigingsactiviteiten in en om het huis geregeld plaats vinden, of in ieder geval hun herkomst hebben. Het jaarlijkse huisfeest is een niet te missen festiviteit, met iedere keer weer een origineel thema en al meerdere jaren met Walter Witlov als DJ!

Met name het sociale karakter van dit huis zorgt voor een goede sfeer. Zeker rond etenstijd komen de oerdriften van het merendeel van de bewoner naar boven en is de rust in huis ver te zoeken. Iedereen is welkom om een vorkje mee te prikken of gezellig met het warme weer in het zwembadje te duiken. Ook kan je gezellig plaats nemen bij het kampvuur in de achtertuin. Bij menigeen is wel bekend dat deze nachtelijke kampvuren tot diep in de nacht doorgaan. Voeg hierbij de veelvuldige aanwezigheid van de alcoholische versnaperingen ter bevordering van de gezelligheid aan toe en er wordt de hele avond geouwehoerd, gefi losofeerd en gelachen. Ik zou zeggen kom het zelf (weer) een keer meemaken, op eigen risico natuurlijk. De bewoners staan niet in voor opgelopen emotionele schade.

Tot soos, tot ZP42

Jannes Hoppenbrouwer (opa), Ralf Thijssen, Laura van Hooft, Lars Baltus, Peter Kappert, Duco Bosma, Roelf Laan, Tamar Haarmans, Wiebe Penning de Vries, Jan Klooster, Robbert Scholten, Koen Roelofs, Matthijs de Lange, Menno Zwier en Noortje Schrauwen, Thijs van der Pal

 

http://www.facebook.com/groups/ZP42velp/