Sponsoren

Hall4 bemiddelt afgestudeerden van de theoretische en praktische groene opleidingen. Enkele voorbeelden zijn: Hogeschool van Hall Larenstein (HVHL), HAS Den Bosch, Hogeschool voor de Bouwkunde, Wageningen Universiteit (WUR), InHolland, Aeres, Helicon, AOC.

Wij bieden als boomspecialisten een totaalpakket, van verplanting tot groeiplaatsverbetering, van boomverzorging tot leveren en planten. Onze dienstverlening is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, praktisch inzicht en natuurlijke principes. Omdat wij bouwen aan een gezonde stad!

Tree Ground Solutions staat voor de ‘moderne groeiplaats’ voor bomen en biedtoplossingen voor de volledige inrichting van groeiplaatsen in en rondom het stedelijkgebied. Met onze systemen reguleren we water-, voeding- en zuurstoftoevoer; de basiselementen voor een gezonde groei van bomen.

Terra Nostra, kennisatelier voor boom en bodem, is uw betrouwbare kennispartner voor alles wat met bomen te maken heeft. Wij zijn een adviesbureau met medewerkers die een grote ‘drive’ voor bomen hebben. Onze medewerkers ontlenen hun kennis aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en weten die te combineren met hun ruime praktijkervaring. Daardoor kunnen wij adviezen en oplossingen leveren die praktisch uitvoerbaar zijn en toegespitst op de projectspecifieke omstandigheden.

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

BTL Advies is ons groene architecten- en ingenieursbureau. Wij zijn tuin- en landschapsarchitecten, ecologen en adviseurs.Technici die rekenen en tekenen en consultants die het liefst met hun laarzen  in de modder staan. Ervaren specialisten die verstand hebben van bomen en planten, en kennis van de natuur in stad en landschap.

Onze bedrijfsnaam Solidus ABC verwijst naar een oude Romeinse munt. Klassieke waarden als kwaliteit, integriteit en rentmeesterschap hebben wij hoog in het vaandel. Het Latijnse woord voor solide past bij ons, want wij zetten ons sinds 2008 in voor deugdelijke administraties. Dat levert je een solide organisatie op.

Uw vakantie moet dezelfde luxe en hetzelfde comfort bieden als thuis.
Villa-Match draait om het vinden van prachtige villa’s, in de meest adembenemende plaatsen, zodat u gegarandeerd een perfecte vakantie heeft. Onze luxe villa’s zijn volledig uitgerust en bieden overvloedig privacy.

Het Norminstituut Bomen biedt u overal onbeperkt toegang tot instrumenten waarmee de kwaliteitszorg rond bomen kan worden geprofessionaliseerd. Naast instrumenten als het Handboek Bomen en het rekenprogramma Boommonitor omvat de gebruikerslicentie onder meer deelname aan landelijke en regionale bijeenkomsten.

Comments are closed.