Sponsoren

Hall4 bemiddelt afgestudeerden van de theoretische en praktische groene opleidingen. Enkele voorbeelden zijn: Hogeschool van Hall Larenstein (HVHL), HAS Den Bosch, Hogeschool voor de Bouwkunde, Wageningen Universiteit (WUR), InHolland, Aeres, Helicon, AOC.

Wij bieden als boomspecialisten een totaalpakket, van verplanting tot groeiplaatsverbetering, van boomverzorging tot leveren en planten. Onze dienstverlening is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, praktisch inzicht en natuurlijke principes. Omdat wij bouwen aan een gezonde stad!

Tree Ground Solutions staat voor de ‘moderne groeiplaats’ voor bomen en biedtoplossingen voor de volledige inrichting van groeiplaatsen in en rondom het stedelijkgebied. Met onze systemen reguleren we water-, voeding- en zuurstoftoevoer; de basiselementen voor een gezonde groei van bomen.

Terra Nostra, kennisatelier voor boom en bodem, is uw betrouwbare kennispartner voor alles wat met bomen te maken heeft. Wij zijn een adviesbureau met medewerkers die een grote ‘drive’ voor bomen hebben. Onze medewerkers ontlenen hun kennis aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en weten die te combineren met hun ruime praktijkervaring. Daardoor kunnen wij adviezen en oplossingen leveren die praktisch uitvoerbaar zijn en toegespitst op de projectspecifieke omstandigheden.

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

Idverde is dé specialist voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte. Als onderdeel van de idverde groep, Europees marktleider in de groene sector, werken wij met enthousiaste, goed opgeleide vakmensen en een modern machinepark aan de meest bijzondere groene projecten. idverde bestaat in Nederland uit 3 werkmaatschappijen, waaronder idverde Bomendienst. Dé specialist voor kennisintensieve boomvraagstukken. Deze omvatten enerzijds specialistische verzorging, anderzijds advies op het gebied van ziekten en aantastingen, beleid en beheer. Wij werken daarvoor samen met diverse wetenschappelijke onderzoeksinstituten en gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen in ons vakgebied.

Onze bedrijfsnaam Solidus ABC verwijst naar een oude Romeinse munt. Klassieke waarden als kwaliteit, integriteit en rentmeesterschap hebben wij hoog in het vaandel. Het Latijnse woord voor solide past bij ons, want wij zetten ons sinds 2008 in voor deugdelijke administraties. Dat levert je een solide organisatie op.

Uw vakantie moet dezelfde luxe en hetzelfde comfort bieden als thuis.
Villa-Match draait om het vinden van prachtige villa’s, in de meest adembenemende plaatsen, zodat u gegarandeerd een perfecte vakantie heeft. Onze luxe villa’s zijn volledig uitgerust en bieden overvloedig privacy.

Het Norminstituut Bomen biedt u overal onbeperkt toegang tot instrumenten waarmee de kwaliteitszorg rond bomen kan worden geprofessionaliseerd. Naast instrumenten als het Handboek Bomen en het rekenprogramma Boommonitor omvat de gebruikerslicentie onder meer deelname aan landelijke en regionale bijeenkomsten.

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. Onze bedrijfsonderdelen werken in verschillende divisies, ieder met haar eigen specialisme. Dit zorgt ervoor dat we altijd samen voor het best haalbare resultaat gaan. Zowel voor bedrijven, overheden, instellingen, sportclubs als particulieren.

Appeldoorn is dé wijnhandelaar in Velp, Arnhem en omstreken. In het assortiment vind je meer dan 1100 wijnen, welke persoonlijk zijn uitgezocht op de juiste prijs & kwaliteit verhouding. Appeldoorn is in 2014 verkozen tot beste slijterij & wijnhandel van Nederland en heeft echte passie voor wijn. Ze bestaan al sinds 1879, en het bedrijf gaat al vier generaties over van vader op zoon. Voor leden van Sv. Arboricultura dus de ideale plek om persoonlijke inspiratie en advies te krijgen over wijn zodat de beste wijn gekozen en gedronken kan worden.

Abeos Student is een unieke arbeidsbemiddelaar voor studenten en Young Professionals binnen de Agri-en food business. Abeos Student is onderdeel van de coöperatie Abeos, een grote personeelsvoorziener die al meer dan 50 jaar in de agrarische én aanverwante sectoren actief is. Ben jij op zoek naar een structurele (bij)baan? Of wil wat bijverdienen op dagen dat het jou uitkomt? Abeos Student biedt veelzijdige vacatures bij toonaangevende bedrijven binnen de agri- en foodbusiness. Meld je aan via www.abeosstudent.nl of neem contact op met onze student recruiter Rikke Santing: velp@abeosstudent.nl.

Ga je bij Stantec aan de slag, dan bouw je mee aan een betere wereld. Als mens en als professional ben je betrokken, gedreven en integer. Jouw talenten en ambities krijgen ruim baan in een dynamische setting. Als starter op de arbeidsmarkt bieden wij je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je interesses en talenten te ontdekken.

 

Over Stantec

Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. In Nederland bieden we al ruim 35 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.

Als starter aan de slag bij Stantec

Stantec biedt je een vliegende start van je carrière door de mogelijkheid te starten als Junior Adviseur. Je adviseert de grote nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) in Nederland bij graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit. Daarbij maak je gebruik van de Integrale Bodem Risico Kaart (BRK-i), een door ons ontwikkelde GIS-tool.

Terwijl je ervaring opdoet in ons bodem-werkveld stomen we je klaar om door te groeien binnen één van onze werkvelden; milieu, bodem, compliance, veiligheid, assetmanagement, water of GIS. Welke kant je opgaat heb je grotendeels zelf in de hand. Eigen initiatief is daarbij van groot belang. Maar natuurlijk helpen wij je een handje.

Als starter neem je deel aan ons Young Education Professional programma (YEP), waarin je door middel van trainingen binnen 1 á 2 jaar wordt opgeleid tot volwaardig adviseur. Daarnaast word je op persoonlijk én professional vlak begeleid door een mentor en een reviewmanager. Goede begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

Vacature: Junior Adviseur Bodem

Wij komen graag met je in contact

Wij zijn doorlopend op zoek naar talentvolle starters. Ben jij een aanpakker met passie voor onze (duurzame) leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap van je loopbaan? Dan komen wij graag met je in contact. Dat kan via onze website www.stantec.com/nl of door contact op te nemen met Bram Collé, onze Recruiter. Hij is te bereiken per e-mail: bram.colle@stantec.com of per telefoon: 06-12963274.

 

Comments are closed.