Animal House Irene

Beste Gaîten,  

Namens Animal House Irene feliciteren wij iedereen met de 113de verjaardag van Arboricultura! Trots zijn wij dat onze mooie vereniging nog zo fier overeind staat, terwijl ons slechts 2 jaar jongere huis op karakter alleen nog zijn promi- nente plek aan de IJsselstraat inneemt. 

Al decennia lang is Animal bij uitstek de leverancier van proppers, intronen, bestuursleden, avonden waarbij de drank in overvloed aanwezig is, brakke ochtenden en veel gezelligheid. Alle bewoners, ook wel te herkennen aan de paars-gele huiskleding, hebben een hart voor de vereniging en dit merk je continu. Met 16 Gaîtjes is Animal het grootste verenigingshuis dat Arboricultura rijk is. Onze deur staat altijd open voor visite, verse koffie loop voortdurend door en bier staat altijd koud in onze gezamenlijke bier koelkast. Naast dat we veel bij elkaar over de vloer komen in de kamers wordt er ook fanatiek van het leven genoten in de voortuin, zijtuin, achtertuin, balkon, gangen, huiskamer of keuken. Ook zijn wij niet bang om de handen uit de mouwen te steken! Zo hebben we flink geholpen bij het klussen in de Soos, is de moestuin omgetoverd tot comfortabele zonplek met natuurlijke koelkast om het bier koud te houden, in de zijtuin is een hout gestookte twaalf-persoons hottub gebouwd en voor het inslaan van de biervoorraad is een mini trekker aangeschaft. 

Kortom een super leuk huis waar zelfs een corona quarantaine kei gezellig is!  

Tot Soos! 

Tot op Animal! 

Animal What Else? 

Herwin Jut, Luc (knapste van het) Groothuis, Marieke Meerman, Stijn Poelen, Maud Eelman, Freek (machoman) Roerink, Boris Schaaper, Lotte Hartkamp, Steven van Gils, Michiel GuezenEls Visser, Sara Kok, Sanne van Haarlem, Liz Veldhuizen, Yara Bouman, Joris en ons erelid Wingston. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.