Animal House Irene

Beste Gaîten,

Trots zijn wij als huis dat onze mooie vereniging zo fier overeind staat, terwijl ons huis, slechts twee jaar jonger, op karakter alleen nog zijn prominente plek aan de IJsselstraat inneemt.

Al decennia lang is Animal bij uitstek de leverancier van proppers, intronen, bestuursleden, gekke feestjes, brakke ochtenden en veel gezelligheid. Alle bewoners hebben een hart voor de vereniging en dit merk je continu, zowel op de voorgrond als achter de schermen. Met 17 Gaîtjes is Animal het grootste verenigingshuis dat Arboricultura rijk is. Onze deur staat altijd open voor visite, verse koffie loopt voortdurend door en bier staat altijd koud. In oktober organiseren wij jaarlijks een knallend huisfeest, nog nagenietend van de laatste editie ‘Jurassic Animal’ met een optreden van de band Synoniem, zijn wij alweer aan het brainstormen voor volgend jaar.

De naam Animal House Irene vindt haar oorsprong in de filmindustrie, wederom onder de naam Animal House. In het wilde verleden kenmerkten de bewoners van dit huis zich als studenten die zich te buiten gingen aan drank, seks en lompe avonden. Inmiddels zijn de bewoners geëvolueerd tot vriendelijke wezens, met nog genoeg wilde haren op hun hoofd. De naam Irene heeft onze boerderij gedragen in haar tijd als koeienstal, ouderenpension en studentenhuis.

Kortom kom vooral binnenkort weer langs om de heerlijke Arbori sfeer op Animal te beleven!

Tot soos!
Tot op Animal!

Luc, Herwin, Jaco, Maria, Bas, Marieke, Welmoed,
Marieke, Nicolien, Pim, Sido, Stijn, Steven, Yannick, Wessel,
Evelien.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.