ZP42

ZP42

Beste GaƮt,

Wij zijn ZP42, deze monumentale villa aan het spoor is al jaren een van de kopstukken van Arboricultura. Uiteraard zijn alle vijftien bewoners lid en dicht betrokken bij de Arbori. Het jaarlijkse huisfeest is een niet te missen festiviteit, met ieder jaar weer een origineel thema en al meerdere jaren met Walter Witlov als DJ!

Met name het sociale karakter van dit huis zorgt voor een goede sfeer. Zeker rond etenstijd komen de oerdriften van merendeel van de bewoners naar boven en is de rust in huis ver te zoeken. Iedereen is welkom om een vorkje mee te prikken of gezellig met het warme weer in het zwembad te duiken, of een lange avond bij het kampvuur te komen vertoeven, of op een andere manier heerlijk gerstenat multi granensap, druivensapje of iets vurigs te drinken. Ik zou zeggen kom het zelf (weer) een keer meemaken, op eigenrisico natuurlijk. De bewoners staan niet in voor de emotionele schade.

Tot Soos, tot ZP42

Matthijs de Lange, Stein Reinhard, Jan Klooster, Isabella Elderink, Jochem Veldhuis, Noortje Schrauwen, Thijs van der Pal, Mirte Suijker, Frouke Voordendag, Gijs de Haan, Rinke Fokkema, Joost Asbreuk, Bram de Rijk, Roos Nagel, Mirte Suijker en Wessel Fokkema

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.