ZP42

ZP42

Beste GaƮt,

Wij zijn ZP42, deze imposante monumentale villa aan het spoor is al jaren het kopstuk van Arboricultura. Uiteraard zijn alle vijftien bewoners lid en dicht betrokken bij Arbori. Het jaarlijkse huisfeest is een niet te missen festiviteit, met iedere keer weer een origineel thema en al meerdere jaren met Walter Witlov als DJ!

Met name het sociale karakter van dit huis zorgt voor een goede sfeer. Zeker rond etenstijd komen de oerdriften van het merendeel van de bewoners naar boven en is de rust in huis ver te zoeken. Iedereen is welkom om een vorkje mee te prikken of gezellig met het warme weer in het zwembadje te duiken. Of een lange avond bij het kampvuur te komen zitten. Of op een andere manier heerlijk gerstennat multi granensap, druivensapje of iets vurigs te drinken. Ik zou zeggen kom het zelf (weer) een keer meemaken, op eigen risico natuurlijk. De bewoners staan niet in voor opgelopen emotionele schade.

Tot soos, tot ZP42

Ton Knoben, Ralf Thijssen, Jan Klooster, Lars Baltus, Peter Kappert, Menno Zwier, Harm Laan, Duco Bosma, Tamar Haarmans, Noortje Schrauwen, Thijs van der Pal, Matthijs de Lange, Julia van der Heijden, Jessie Stegeman en Roos Nagel

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.