ZP42

ZP42

Beste Gaîten,

Wij zijn ZP42, deze monumentale villa aan het spoor is al jaren een van de kopstukken van Arboricultura. Uiteraard zijn bijna alle bewoners lid en dicht betrokken bij de Arbori en huidige eigenaar van het Barbord boven in de Soos. Het jaarlijkse huisfeest is een niet te missen festiviteit, met ieder jaar weer een origineel thema en professionele DJ!

Met name het sociale karakter van dit huis zorgt voor een goede sfeer. Zeker rond etenstijd komen de oerdriften van merendeel van de bewoners naar boven en is de rust in huis soms ver te zoeken. Iedereen is welkom om een vorkje mee te prikken of gezellig bij het kleinste beetje zonneschijn op ons balkon komen bruinen of, aan horen welke nieuwe huisregels nu weer zijn bedacht, of op een andere manier heerlijk gerstenat multi granensap, druivensapje of iets vurigs te drinken. Ik zou zeggen kom het zelf (weer) een keer meemaken, op eigenrisico natuurlijk. De bewoners staan niet in voor de emotionele schade.

Tot Soos, tot ZP42

Matthijs de Lange, Stein Reinhard, Jan Klooster, Isabella Elderink, Jochem VeldhuisRalph Jansen, Ries van Doorn, Mirte Suijker, Frouke Voordendag, Maud Zijlstra, Collin Rijkers, Joost Asbreuk, Bram de Rijk, Somer Schram & Wessel Fokkema

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.