Huize frits

Huize Frits Hallo lieve Gaîtjes, Eindelijk is het zo ver, het oh zo prachtige huize Frits mag een stukje schrijven voor de Almanak! In ons huis wonen een aantal zeer actieve Arbori-leden. Zo hebben wij hebben oud-bestuursleden, oud-introcommissieleden, gewone commissieleden, actieve zuipers en wat minder actieve zuipers. Onze benedenverdieping is vaak te vinden in de Soos en bij lokaal0. Onze bovenverdieping is wat vaker te vinden op zijn kamer. Als je kijkt naar de percentages van wel of niet Arbori-leden kun je dit heel makkelijk maken, maar ook heel moeilijk: als je het totaal aantal mensen wat in ons huis woont bij elkaar optelt kom je uit op 4 meloenen en 7 aubergines. Dit brengt een totaal van 11 stuks groente of fruit, waarvan 8 ja en 3 nee. Maaar er is een meloen die wat extra’s heeft, dus deze telt voor een extra halve. Dit zorgt ervoor dat 77,2% van ons huis Arbori-lid is, dus wij zijn een Arbori-huis! Maar stiekem zijn wij helemaal geen Arbori-huis, want eigenlijk is maar 2/3e van ons huis Arbori-lid. Om deze reden willen wij jullie een aantal tips geven om een Arbori-huis te worden:

  1. Neem verkering met een bestuurslid en begin hier zo vroeg mogelijk mee.
  2. Indoctrineer je huisgenoot die toevallig bestuurslid is.
  3. Bouw een goede reputatie op door een catchy naam te bedenken (huize Frits towerbridge).
  4. Help mee met Arbori-activiteiten, zoals de hap en stap (soms moet er echt gewerkt worden).
  5. Fake it till you make it: blijf jezelf gewoon een Arbori-huis noemen totdat het echt zo is.
  6. Schrijf een stukje voor de Almanak.
  7. Maak je overige huisgenoten lid of gooi ze het huis uit en neem Arbori-huisgenoten.
  8. Roep op de ALV dat je nieuwe regels wil, want zo zijn de huidige regels immers ook bedacht.
  9. Als dit allemaal niet werkt kun je altijd nog verhuizen naar een huis wat wel echt van Arbori is.

Wij hopen dat dit alle leden in huizen buiten Arbori heeft geïnspireerd om in opstand te komen. Voor verder advies kun je mailen naar doenwenietsmee@fritstowerbridge.com.

Vriendelijke groeten vanuit beide torens van de towerbridge,

Liam Teriele, Sarah van de Klashorst, Mathieu Jenniskens, Carlijn Theunissen, Jonas Kepers, Thomas Pauw, Rico Kieboom, Merijn de Vos en Krijn Cunnen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.