Broederverenigingen

Studievereniging Terra Partum

Wij zijn een studievereniging die er speciaal is voor de studenten van Tuin – en Landschapsinrichting en Management van de Leefomgeving. Deze vereniging is opgericht om een betere connectie te creëeren met studenten en het werkveld. Momenteel zijn wij nog in de opstartfase. Dit komt omdat wij pas dit jaar begonnen zijn. Ondanks dat we pas dit jaar begonnen zijn hebben we al echte stappen gemaakt, hier zijn wij erg trots op!

Hoe gaan wij deze connectie maken? Deze verbinding willen wij gaan realiseren door evenementen te organiseren waarbij studenten meer inzicht krijgen in het werkveld en wat het vak precies inhoud. Dit doen wij doormiddel van excursies, lezingen en workshops. De bedoeling achter deze evenementen is het creëeren van een onofficiële sfeer zodat de studenten de kans krijgen om vragen te stellen en bijvoorbeeld een mogelijke stage kunnen regelen.

Studentenvereniging Ichthus

Ichthus Arnhem is een groep christelijke studenten die samen een kleinschalige, ongedwongen en persoonlijke vereniging vormen. Gezelligheid en diepgang gaan bij ons hand in hand. Aan de ene kant ondernemen we met elkaar gezellige, spannende en grappige activiteiten om plezier te hebben en de onderlinge banden te versterken.

Aan de andere kant verdiepen we ons in de Bijbel en onderwerpen rond het christelijk geloof, om ons geloof op te bouwen of te verdiepen. Daarbij zijn we betrokken op elkaar en onze medemensen in de stad Arnhem en hebben we fijne contacten met andere verenigingen en verwante organisaties. Zoals onze zusterverenigingen van het landelijke verband Ichthus!

 

Studentenvereniging Creas

Als algemene studentenvereniging biedt CREAS activiteiten en ontspanning aan alle studenten van Arnhem en daarbuiten. Er is voor iedereen wel iets bij.

Een kleine greep: zeilkamp, tapwedstrijden, vele themafeesten, het darttoernooi, Sinterklaas- en kerstfeesten, de filmmarathon, wijnproeven, het hockeyweekend en nog veel, veel meer. Uiteraard kun je natuurlijk ook gewoon een drankje drinken aan de bar. Iedere student is welkom.

 

Studentenvereniging Lokaal ‘99

Lokaal ’99 is het Campuscafé centraal gelegen op de campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ons campuscafé wordt geheel gerund door vrijwilligers van de Studentenvereniging Campuscafé Lokaal ’99, zo houden wij de prijzen laag en de gezelligheid hoog. Ons motto is niet voor niks “voor studenten, door studenten”.

Studievereniging Amoras

S.v. Amoras is de jonge studievereniging van de opleidingen Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde. De vereniging zorgt voor meer binding tussen de opleidingen.

Studievereniging Trifonius

Sv. Trifonius is de vereniging van Bouwkunde en Civiele Techniek in Arnhem. Binnen Arnhem is s.v. Trifonius de grootste, oudste en actiefste studievereniging van de HAN.

Studievereniging Xtend

Xtend is een studievereniging voor alle HAN-studenten Communication and Multimedia Design en HBO-ICT. Xtend gaat uit van het belang dat studenten uit verschillende jaren en afstudeerrichtingen elkaar beter leren kennen en samenwerken.
Xtend bestaat sinds 2015 en naast de vele studiegerelateerde activiteiten zoals workshops, evenementen en excursies, organiseert Xtend ook feestelijke activiteiten zoals: gala’s, studentenfeesten en de Batavierenrace.

HART

Het HAN Automotive Rally Team is een groep enthousiaste studenten van de HAN Automotive die zich als doel gesteld heeft naast de studie een rallyauto in stand te houden en te berijden in officiële Nederlandse Kampioenschappen. Alle functies, van het werven van sponsoren tot het besturen van de rally auto, worden uitgevoerd door studenten van de HAN.

Studievereniging LaarX

LaarX is een studievereniging die de studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein een verdieping van inzicht van het vakgebied biedt naast de opleiding bos- en natuurbeheer. Door middel van lezingen en excursies wil LaarX de leden de kennis bieden die niet in het schoolprogramma opgenomen kunnen worden. Elke dinsdag wordt er een lezing georganiseerd met een gastspreker uit het werkveld. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk variatie in de onderwerpen van de lezingen te brengen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.