Protocol ongewenst gedrag

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich binnen onze studentenvereniging veilig voelt. Wij als Sv. Arboricultura voelen ons verplicht om ten alle tijdens een veilig gevoel te creëren, zowel in de Soos als tijdens verenigingsactiviteiten. Gedrag dat kwetsend is, waarbij je grenzen overschreden worden, of waarbij je het gevoel hebt dat er sprake is van misbruik, hoort daar absoluut niet bij.

Voorbeelden van ongewenst of grensoverschrijdend gedrag zijn pesten, discriminatie, verbale, fysieke of seksuele intimidatie. Heb je binnen de vereniging te maken met ongewenst gedrag van een ander en vind je het lastig om dat gedrag te bespreken? Voel je je gekwetst, geïntimideerd of zelfs bedreigd? Meld dit direct of naderhand, wij staan elk moment voor je klaar!

Wij tolereren geen enkele vorm van grensoverschrijdend gedrag. Het is daarom op elk moment op school, in de Soos of tijdens activiteiten mogelijk om een melding te maken van grensoverschrijdend gedrag aan een van onze bestuursleden of een van onze vertrouwenspersonen. Zij zullen hier samen met jou direct mee aan de slag gaan.

Vrouwelijk vertrouwenspersoon

Larissa Appel: 06-52024164 / Larissa.appel@gmail.com

Mannelijk vertrouwenspersoon

David Hagenaars 06-57547758 / Djhagenaars@outlook.com

Algemene email: Klachten@arboricultura.nl

Om de vereniging handvatten de geven voor eventuele onveilige situaties is er een Protocol ongewenst gedrag opgesteld. Dit protocol is via deze link volledig te bekijken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.