Introductieweek

Elk jaar is er een fantastische introductieweek op het landgoed van Hogeschool Van Hall Larenstein. Vanwege de maatregelen is deze in een andere vorm dan normaal. Toch gaan wij ons best doen om jullie een warm welkom te geven met een leuk alternatief!

Introductiedagen

In de week van dinsdag 24 augustus tot en met vrijdag 27 augustus zijn de introductiedagen! Per opleiding word je ingedeeld op een van deze dagen. Je hebt dan van 14.00 tot 20.00 uur leuke activiteiten op het landgoed van de hogeschool. Over het landgoed gaan de eerstejaars in groepen activiteiten doen die begeleid worden door enthousiaste mentoren van de studie- en studentenverenigingen. Zo kun je racen op de stormbaan, een potje (soft) pijl en boog spelen, een spelletje “bumperballen” doen en nog veel meer.

Na deze activiteiten zal er een goede maaltijd verzorgd worden voor iedereen. Dan kan je jouw energie weer op peil brengen om misschien nog een bezoekje te brengen aan onze Soos. In de Soos houden wij rekening met alle regelgeving die op dit moment voor de horeca geldt.   

Introweekend

Na de introductiedagen zal er een introweekend, op 27 tot en met 29 aug, plaatsvinden vanuit Sv. Arboricultura. Vanaf vrijdag gaan wij met zijn alle met vele van de vereniging een weekend weg. Hier is veel gezelligheid, met een biertje erbij en natuurlijk een heerlijk groot kampvuur. Wil jij sowieso met ons mee als eerstejaars of heb jij vragen? Stuur dan een bericht naar vicevoorzitter@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.