Introductieweek

DE INTRODUCTIEWEEK, MIS HET NIET!!

28 augustus t/m 1 september 2023

Een week lang onafgebroken plezier maken met andere
eerstejaars en ouderejaars studenten? Bij het kampterrein van

Sv. Arboricultura
zit je op je plek als je op een laagdrempelige, vrije manier van je
studententijd wilt genieten. Tijdens de introductieweek maak je vrienden voor
het leven!

Schrijf je nu in voor de introductieweek via de link
in onze bio en geef je op voor het kampterrein van Sv Arboricultura

Welkom eerstejaars studenten!

Het begin van je eerste jaar op een nieuwe school of opleiding kan super spannend zijn. Maar wees niet bang! De introductiecommissie ’23-’24 van Sv. Arboricultura gaat ervoor zorgen dat jouw eerste jaar bij ons op school het beste jaar van je leven wordt! Wij zullen samen met de rest van de vereniging zorgen dat jullie een geweldige introweek krijgen waar jullie de school, je medestudenten en de vereniging leren kennen. Ook na de introweek organiseren wij een berg leuke activiteiten waar je aan kunt deelnemen. We kunnen je één ding beloven, en dat is dat je je nooit gaat vervelen!

Wij zijn de introductiecommissie ’23-’24. In totaal met acht personen en drie adviseurs hebben wij super veel zin in de introweek en de maanden daarna. Tijdens deze periode staan wij altijd voor je klaar dus aarzel niet om ons een berichtje te sturen of aan te spreken als je ons ziet! Ons thema dit jaar is Outer Space. Dus dat wordt lekker spacen over het kampterrein! Neem zelf je meest flitsende kleding en zonnebril mee en dan ben je helemaal in thema!

Introductieweek

De introweek begint op maandag 28 augustus en zal duren tot vrijdag 1 september. De week vindt plaats op het terrein van Van Hall Larenstein waar je in tenten zult kamperen. Aan het begin van deze week wordt je ingedeeld in een groepje met andere eerstejaars bij een paar mentoren. Gedurende de week zul je met dit groepje alle activiteiten trotseren en concurreren met de andere groepjes. Het is een week vol plezier, geintjes, nieuwe mensen en de sociëteit leren kennen en natuurlijk heel veel van het super lekkere vloeibare goud! 

Introweekend

Na de introweek heb je de kans om samen met de rest van Sv.Arboricultura en alle medewerkers naar introweekend te gaan! Introweekend is het perfecte weekend om na alle stress en activiteiten even lekker uit te rusten op een ander kampterrein met een lekker pilsje in hand. Alles wordt voor je geregeld dit weekend, het enige wat we hoeven te doen is eventjes beunen bij buurman boer. Als je mee wilt op dit super gezellige weekend, laat het even weten aan de introcommissie via een mailtje naar intro.arboricultura@gmail.com of stuur een DM naar sv.arboricultura_introweek op Instagram!

Wij hebben er al super veel zin in en kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien! 

Groetjes,

Introcommissie ’23-’24

Stein Reinhard, Marijke van der Hout, Dylan, Wouter van Tongeren, Bram Starmans, Sophie Mulder, Mirte Suijker, Maik Stegeman, Charlotte Ziedes des Plantes, Jochem Veldhuis, Liam te Riele en Gino Franssen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.