Introductieweek

Elk jaar is er een fantastische introductieweek op het landgoed van Hogeschool Van Hall Larenstein. Vanwege de maatregelen is deze in een andere vorm dan normaal. Toch gaan wij ons best doen om jullie een warm welkom te geven met een leuk alternatief!

Introductiedagen

In de week van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 4 september zijn de introductiedagen! Per opleiding word je ingedeeld op een van deze dagen. Je hebt dan van 15.00 tot 20.00 uur leuke activiteiten op het landgoed van de hogeschool. Over het landgoed gaan de eerstejaars in groepen activiteiten doen die begeleid worden door enthousiaste mentoren van de studie- en studentenverenigingen. Zo kun je racen op de stormbaan, een potje (soft) pijl en boog spelen, een spelletje ‘bossaball’ doen en nog veel meer.

Na deze activiteiten zal er een goede maaltijd verzorgd worden voor iedereen. Dan kan je jouw energie weer op peil brengen om misschien nog een bezoekje te brengen aan onze Soos. In de Soos houden wij rekening met alle regelgeving die op dit moment voor de horeca geldt.   

After introdag

Na de introductiedagen zal er een after introdag plaatsvinden vanuit Sv. Arboricultura. De middag bestaat uit verschillende activiteiten door Velp om de omgeving en de vereniging beter te leren kennen. In de avond is er een hap&stap waar je langs de verenigingshuizen gaat en bij elk huis een lekker hapje krijgt. Het is momenteel onduidelijk wanneer deze dag zal plaatsvinden. Wij doen er alles aan om deze dag alsnog zo snel mogelijk weer te kunnen organiseren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.