Sponsoren

Hoofdsponsoren

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

Sponsoren

NB2N bemiddelt afgestudeerden van de theoretische en praktische groene opleidingen. Enkele voorbeelden zijn: Hogeschool van Hall Larenstein (HVHL), HAS Den Bosch, Hogeschool voor de Bouwkunde, Wageningen Universiteit (WUR), InHolland, Aeres, Helicon, AOC.

 

ACO Nederland biedt watermanagement oplossingen die bijdragen aan de wereld van morgen! Wij zijn onderdeel van de ACO-groep, een wereldwijde marktleider op het gebied van watermanagement.

Het is een Duits familiebedrijf met een decentrale filosofie.          Hierdoor kunnen we optimaal inspelen op de Nederlandse marktbehoeften. Met ruim 5.000 medewerkers verspreid over 40 landen en 15 productielocaties in 30 landen bieden wij watermanagement oplossingen voor consumenten en professionals in de civiele-, installatie- en bouwtechniek.

Met ons team van 40 medewerkers beantwoorden wij vanuit Doetinchem al je vragen over het opvangen, behandelen, vasthouden en het gebruiken of afvoeren van water. We hopen bij te kunnen dragen aan jullie kennis van klimaat adaptieve inrichting van de openbare ruimte en vertrouwen erop dat jullie ons uitdagen de lat steeds hoger te leggen.

 

Wij bieden als boomspecialisten een totaalpakket, van verplanting tot groeiplaatsverbetering, van boomverzorging tot leveren en planten. Onze dienstverlening is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, praktisch inzicht en natuurlijke principes. Omdat wij bouwen aan een gezonde stad!

 

New urban standard staat voor de ‘moderne groeiplaats’ voor bomen en biedtoplossingen voor de volledige inrichting van groeiplaatsen in en rondom het stedelijkgebied. Met onze systemen reguleren we water-, voeding- en zuurstoftoevoer; de basiselementen voor een gezonde groei van bomen.

 

Terra Nostra, kennisatelier voor boom en bodem, is uw betrouwbare kennispartner voor alles wat met bomen te maken heeft. Wij zijn een adviesbureau met medewerkers die een grote ‘drive’ voor bomen hebben. Onze medewerkers ontlenen hun kennis aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en weten die te combineren met hun ruime praktijkervaring. Daardoor kunnen wij adviezen en oplossingen leveren die praktisch uitvoerbaar zijn en toegespitst op de projectspecifieke omstandigheden.

 

Idverde is dé specialist voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte. Als onderdeel van de idverde groep, Europees marktleider in de groene sector, werken wij met enthousiaste, goed opgeleide vakmensen en een modern machinepark aan de meest bijzondere groene projecten. idverde bestaat in Nederland uit 3 werkmaatschappijen, waaronder idverde Bomendienst. Dé specialist voor kennisintensieve boomvraagstukken. Deze omvatten enerzijds specialistische verzorging, anderzijds advies op het gebied van ziekten en aantastingen, beleid en beheer. Wij werken daarvoor samen met diverse wetenschappelijke onderzoeksinstituten en gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen in ons vakgebied.

 

Het Norminstituut Bomen biedt u overal onbeperkt toegang tot instrumenten waarmee de kwaliteitszorg rond bomen kan worden geprofessionaliseerd. Naast instrumenten als het Handboek Bomen en het rekenprogramma Boommonitor omvat de gebruikerslicentie onder meer deelname aan landelijke en regionale bijeenkomsten.

 

Heb jij interesse in stage lopen, klik dan hier: CYB Vacature Stagiair(e) Educatie & Ontwikkeling (1)

 

 

Wereldwijde kennis en expertise, jarenlange ervaring in Nederland op het gebied van bodem, duurzaamheid, milieu, infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling en compliance.

Werken bij Stantec is geen gewone baan, we vragen je niet om aanwezig te zijn. We willen passie, eigenaarschap en durf. De passie om steengoed te zijn in je vak en de durf om verantwoordelijkheid te nemen en fouten te maken. We bieden je een wereld aan mogelijkheden, het is aan jou om deze aan te pakken.

Wij creëren een werkomgeving die informeel is, waarin je kan groeien, je impact kan hebben op het behoud van onze kwetsbare leefomgeving, we diversiteit vieren en er ruimte is om te werken op de plaats en het tijdstip waar je het beste uit jezelf kan halen. Een ingenieurs- en adviesbureau, net even anders dan anderen.

Meer informatie over Stantec? Neem eens een kijkje op onze website: www.stantec.com/nl.

Als starter aan de slag bij Stantec?

Stantec biedt jou een vliegende start van je carrière als junior adviseur. Wij bieden jou een uitdagende functie, met goede begeleiding en een uitgebreid opleidingsprogramma. Samen zorgen wij ervoor dat je je in een mum van tijd ontwikkeld tot volwaardig consultant.

In je rol als bodemadviseur voorzie je de grote Nederlandse nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) van advies met betrekking tot de juiste en veilige uitvoer van graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit. Naast het doen van zelfstandig onderzoek maak je ook gebruik van de Integrale Bodemrisicokaart (BRK-i), een door ons zelf ontwikkeld informatieplatform. Je interpreteert en analyseert gegevens, bent verantwoordelijk voor verschillende projecten, stuurt veldwerkers aan en schakelt met opdrachtgevers. Kortom, volop dynamiek.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Tijdens het inwerkprogramma word je begeleidt door een mentor, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast neem je als junior deel aan het Young Education Professional program (YEP). Je wordt tijdens dit programma binnen 1 à 2 jaar opgeleid tot volwaardig consultant door het volgen van verschillende trainingen gericht op de verdere ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. Een mooi begin van je loopbaan binnen Stantec. Heb je de ambitie om door te groeien naar een andere afdeling? Dat kan, we creëren volop doorgroeimogelijkheden.

Interesse in de vacature ‘Junior Adviseur’? Vind hier ons vacaturepagina: vacaturepagina.

Wij komen graag met je in contact!

Wij zijn doorlopend op zoek naar talentvolle starters. Ben jij een aanpakker met passie voor de verduurzaming van onze leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap in jouw loopbaan? Dan komen wij graag met je in contact.

 

Kom eens (digitaal) langs op één van onze vestigingen Arnhem, Delft of Oosterhout (NB)! Om een afspraak te maken kun je contact opnemen met Bram Collé (bram.colle@stantec.com of 06-12963274) of Linde Wolterink (linde.wolterink@stantec.com | 06-20623116), Corporate Recruiters bij Stantec.

 

En onze pagina sponsor Jochem Veldhuis

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.