Op kamers

Kom je dit jaar studeren op Larenstein en heb je nog geen kamer? Geen nood, wij helpen je graag! Zo nu en dan komen er kamers vrij in de studentenhuizen ‘van’ Arbori. Post een berichtje in het gastenboek en je krijgt in no-time een aantal mailtjes of reacties terug. Als dit niet werkt omdat iedereen onverhoopt op vakantie is, kun je contact opnemen met iemand van het bestuur. Hun gegevens staan onder ‘Contact’ in het hoofdmenu.

Er zitten natuurlijk een paar voordelen aan thuis wonen; je was wordt gedaan en er wordt elke dag voor je gekookt etc.
Op kamers wonen heeft daarentegen ook een hoop voordelen! Zo kan je zelf bepalen hoe laat je opstaat, thuis komt en wat je gaat eten of wat niet.

Op kamers wonen betekent dus erg veel plezier; samen eten/barbecuen, stappen en sporten, maar ook samen tot diep in de nacht studeren voor die ene ontwerpopdracht of samen planten leren in de tuin. Je kan namelijk bijzonder veel leren van je medestudenten en niets is leuker dan je volledig in het studentenleven te storten!

Dus, twijfel je nog? Vraag dan eens aan je pa & ma hoe zij het vroeger vonden, want ook al willen ze je niet graag kwijt: op kamers wonen vinden zij vast en zeker ook hartstikke leerzaam en leuk! Kijk ook eens bijĀ studentehuizen. Hier vind je meer informatie over een aantal huizen, van groot (19 man) tot klein, (3 man). Alles is mogelijk.

Omdat Larenstein tegenwoordig geen extra hulp meer biedt met huisvesting zal Arbori je zoveel mogelijk proberen te helpen met het vinden van jouw kamer. Tegen de zomer zal er een pagina komen met een actueel aanbod van kamers, aan en af te raden studentenhuizen in Velp en omgeving en de benodigde informatie om de kamer die het beste bij jou past te kiezen.

 

kamers@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.