Jochem Veldhuis

Waarde bezoeker, 

 

Ik Jochem Veldhuis, Intropenningmeester ’20-’21, Penningmeester ’21-’22, Introadviseur ’22-’23, Sooskasbeheerder ’22-heden, Voorzitter sponsorcommissie ’22-heden, heet u welkom op de mooiste pagina van deze website. Hier op deze pagina wordt het verenigingslevensloop van het alom gewaarde lid, Jochem Veldhuis, van deze prachtige vereniging beschreven 

Jochem Veldhuis kwam in het schooljaar ’19-’20 op de Hogeschool Van Hall Larenstein om de grootste en beste studie van deze Hogeschool te volgen, Bos- en Natuurbeheer. Tijdens de introductieweek was Jochem één van de vele 17-jarige en natuurlijk dronk Jochem, als de meest verantwoordelijke 17-jarige,  geen alcohol die zijn intro-papa’s en mama’s aanboden😉. 

Na de kerstvakantie sloot Jochem zich aan bij de Introductiecommissie ’20-’21, door de corona pandemie ook wel bekend als de vergeten intro, als penningmeester. Na het introjaar besloot Jochem om verder te gaan met de financïen van de vereniging en stelde zich kandidaat voor de bestuursfunctie Penningmeester voor het bestuursjaar ’21-’22. Na nog een jaar vol restricties vanuit de overheid door de coronapandemie, was Jochem nog steeds niet klaar met de vereniging. Hij besloot om zich te kandidateren als adviseur voor het introjaar ’22-’23, in de hoop dat de pandemie dit jaar geen beperkingen zou veroorzaken. Hierdoor zou Jochem wel moeten stoppen met de financiën, maar gelukkig kwam er de functie Sooskasbeheerder vrij, waar Jochem zich ook ter kandidaat stelde. Hierdoor moest hij, tijdens de wissel-ALV, bij elkaar één liter ”bier” drinken binnen 15 minuten. Naast deze belangrijke verengingstaken is Jochem natuurlijk ook wel eens te vinden in onze prachtige Soos, om voor en achter de tap, een aantal biertjes te drinken. 

Nu denken jullie natuurlijk waar woont dit getalenteerde, actieve lid? Nou dat is niet zo moeilijk. Hij woont natuurlijk in het meest prachtige huis met de mooiste achtertuin van heel Velp, ZP42.  

Dus mochten jullie vragen hebben voor Jochem kom dan vooral eens langs in de Soos of loop tijdens de zomer eens achterlangs of bel tijdens de winter aan bij ZP42. 

 

Groetjes en tot de volgende, 

 

De heer Jochem J. Veldhuis 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.