LvL-Commissie

Als commissie vol met gaîten die afgestudeerd zijn aan Larenstein weten wij als geen ander hoe het Velpse en Arnhemse nachtleven in elkaar zit. Vrijdagavond is onze ‘oude lullen’ Soosavond waarbij wij menig gaîtje vermaken met de ‘gratis zeikverhalen’ over vroegâh en hoe het er in onze tijd aan toe ging in de Soos.

 

Inmiddels is Arboricultura al meer dan 600 Leden voor het Leven rijk, waarvan je er vast al meerdere op de vrijdagavonden voorbij hebt zien komen. Oudere generaties uiteraard minder snel dan de jongere, maar gezellig is het altijd! Om deze avonden iedere keer tot een succes te maken verzorgen wij als commissie de nodige activiteiten. Zo organiseren wij elk seizoen een borrel, met of zonder thema, waar menig gaîtje graag een biertje komt drinken. Dit uiteraard naast de jaarlijkse zaken zoals de BBQ en veiling, de intro-LvL-zaterdag en de verjaardag op 3 december.

 

Verder staan wij natuurlijk voor een uitgebreid netwerk in en rondom het werkveld van alle Larensteiners. Dit zou je kunnen helpen aan betere stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacatures. Dus voor iedereen die binnenkort op stage moet of wellicht al is afgestudeerd, sluit je aan bij Arboricultura voor de rest van je leven en geniet er minstens net zo lang van!

Groetjes,

Bart, Duco, Dion, Elisa,  Elin, Jacoline, Jesse, Joris, Julia, Rens.

Contact: lvl-cie@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.