Promotiecommissie

Wij als commissie doen er alles aan om de aankomende activiteiten zo goed en leuk mogelijk te promoten. En dat kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren! Deze commissie is ideaal voor creatievelingen en enthousiastelingen die op zoek zijn naar een uitdaging, zoals een ludieke pr-stunt verzinnen en ook zelf uit te voeren.

Promotie is natuurlijk bedoeld om de aandacht te trekken en zo veel mogelijk leden naar de georganiseerde activiteiten toe te trekken. We gebruiken bijvoorbeeld posters, banners en flyers maar het hoeft niet allemaal grafisch. Er is maar een regel, hoe origineler hoe beter!

Onze commissie is al een flink aantal jaar aan het promoten, dus nieuwe ideeën of plannen zijn altijd welkom! We vergaderen altijd met de activiteitencommissie mee om samen tot leuke ideeën te komen. Deze commissie staat voor gezelligheid, samen eten, een biertje drinken en promotieplannen bespreken, want een goed feest kan natuurlijk niet slagen zonder passende promotie.

Dus lijkt het je leuk om bij te dragen of mee te denken? Of wil je er gewoon een avondje bij zitten om te zien of het je iets lijkt? Twijfel dan niet en laat het ons of iemand van de activiteitencommissie weten!

Contact: promocie@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.