Sfeercommissie

Heb jij altijd al achter de draaitafel willen staan tijdens een gezellig feest en altijd al iets willen doen met je interesse in de muziekwereld? Dan is de draaierscommissie iets voor jou. Jij kunt ervoor zorgen dat de feesten in onze soos helemaal geweldig worden met knallende muziek en flitsende lichten!

Het kost niet veel tijd om draaier te zijn voor Arbori. Jij draait leuke nummers als de bands of DJ’s pauze houden en houdt de gezellige sfeer erin, of maakt het beter natuurlijk. Met de hilarische themafeesten pas je je aan en draai je muziek van allerlei verschillende stijlen. Bij Arbori is geen muziekstijl te gek! Van happy hardcore tot gezellige meezingers, alles is mogelijk. Als er nieuwe CD’s worden gekocht voor onze soos kan je zelf kiezen welke artiest jij wil toevoegen aan de collectie, zodat jij je eigen draai kunt geven aan ieder feest.

Op dit moment is het wat rustig in de commissie en we zijn dus hard op zoek naar nieuwe leden die staan te springen om platen te draaien bij ons in Arnhem. Hou jij ervan om een feestje te bouwen en ben jij er wel aan toe om te dansen achter die draaitafel? Twijfel dan geen moment en kom onze commissie versterken!

Contact: djs@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.