Sponsorcommissie

Elke actie van de Sponsorcie levert een meerwaarde op voor ons als leden. Wij als Sponsorcie zijn een enthousiaste, hardwerkende en serieuze commissie. Deelname aan de commissie zorgt dat je ervaringen en kwaliteiten op doet die je later direct kan gebruiken in het werkveld. Het is een prachtige meerwaarde voor je cv. Een netwerk opbouwen is hierbij zeer belangrijk. We gaan langs beurzen, spreken hier nieuwe bedrijven, maar ook de bedrijven die ons al sponsoren. Bekende gezichten helpen je makkelijk verder en beetje bij beetje leer je hoe je kunt netwerken. Door veel mensen en bedrijven te kennen gunnen zij jou, en ons daarmee een opdracht of een baan wellicht. De sponsorcommissie beheert en controleert voor de vereniging, alles wat met externe bedrijven te maken heeft. Het gaat hierbij om zowel het werven, als behouden van sponsoren. Het controleren van verplichtingen die staan in de contracten is een belangrijk punt hierin. Zij geven ons geld en daar staat vanuit ons iets tegenover. Een excursie organiseren, of een advertentie plaatsen in de almanak bijvoorbeeld.

Elke opleiding heeft zijn eigen vakgebied en wij proberen deze allemaal aan te spreken. De vakgebieden van de groene en grijze wereld zijn al goed vertegenwoordig, maar ook de andere opleidingen willen wij er graag bij gaan betrekken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Maandelijks is er een vergadering en je hebt zelf volledig in de hand hoeveel je oppakt aan taken.

Heb je interesse om bij onze commissie te komen? Spreek dan een van de onderstaande leden aan. Het bestuur kan je uiteraard ook doorsturen. 😉 Het levert je mega voordeel op als je vrij wordt gelaten vanaf school en het werkveld ingaat. 

Contact: sponsorcommissie@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.