Transcommissie

De ‘Trans’ is het schoolkrantje van onze vereniging en dé lectuur bij uitstek voor een echte Arboriaan. Elke editie worden er grappige, leuke, spannende en interessante artikelen geschreven zodat jij weer up-to-date bent van de ins and outs van het Velpse studentenleven.

Samen met deze gezellige commissie voeren we allerlei tests uit om te kijken wat nu bijvoorbeeld de frituursnack met beste textuur, de lekkerste budgetwijn of de smerigste magnetronmaaltijd is. De Trans-commissie organiseert ook na vele succesvolle edities met heerlijke inzendingen elk jaar ‘Heel Arbori bakt’. Zoals nu wel blijkt is voedsel een onderwerp dat ons nauw aan het hart ligt. Naast artikelen over voedsel worden er ook artikelen over astrologie, uitgaansgelegenheden, de liefde en andere onzin geschreven.

Voor al deze artikelen is natuurlijk ook informatie nodig. Als commissie gaan we er dan ook graag op uit. We zijn regelmatig bij de verschillende Arbori-studentenhuizen te vinden. Uiteraard verzamelen we tijdens deze uitstapjes ook de nodige quotes die in de Trans terug te lezen zijn. Daarnaast zijn onze vergaderingen altijd reuze gezellig waar de wijn rijkelijk vloeit.

Heb je nog een geweldig idee voor de beste onzinverhalen, heb je nog een sappige roddel gehoord of wil je een berichtje schrijven voor de Trans? Dat kan altijd!
Stuur een mailtje of spreek ons aan!

Lieve Transknuffels,
Dani, David, Elin, Eva, Jana, Lies, Machteld, Menno, Miranda, Noortje, Rikke, Stein, Stijn, Tamar & Zoë

Contact: transcie@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.