Transcommissie

De ‘Trans’ is dé lectuur bij uitstek voor een echte Arboriaan. Elke Trans proberen wij als commissie interessante onderwerpen aan het licht te stellen. Zo voeren we allerlei tests uit om te kijken wat nu bijvoorbeeld de lekkerste budgetwijn, de smerigste magnetronmaaltijd of de lekkerste frituursnack is. Inmiddels is ook ‘Heel Arbori bakt’ traditie geworden, met ieder jaar weer heerlijke inzendingen. Er staan natuurlijk ook serieuze onderwerpen in de Trans en natuurlijk geeft Grootmoeder Gaît advies.

Als commissie gaan we er ook graag op uit. Zo zijn we regelmatig bij de bekende studentenhuizen van Arboricultura. Uiteraard verzamelen we tijdens deze uitstapjes ook de nodige quotes die in de Trans terug te lezen zijn.

Onze vergadering is altijd reuze gezellig. Wat wil je ook anders als je in een commissie zit met heel veel vrouwen.

Hopelijk schrikken wij met dit bericht mannen niet af. Ook mannelijke input is altijd welkom in de commissie. Dus wil je graag bij de Transcommissie, of wil je een berichtje schrijven voor de Trans, of heb je een geweldig idee voor ons? Dat kan altijd! stuur een mailtje of spreek ons aan!

Contact: transcie@arboricultura.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.